Lokaal BIJ1

Een moderne politieke partij kan alleen bestaan dankzij actieve leden en vrijwilligers die met oprechte betrokkenheid voor de wereld waarin zij leven bereid zijn echt het verschil te maken.

BIJ1 is er trots op steeds meer betrokken burgers aan te trekken en groeit en verspreidt zich langzaam middels lokale afdelingen over het hele land. Zo kunnen onze leden, vrijwilligers en sympathisanten elkaar makkelijk opzoeken en ontmoeten zowel fysiek als online. Bovendien geven afdelingen hun input met btrekking tot eventuele deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen, de lokale kandidatenlijst en het veriezingsprogramma.

Bij de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen doen we mee in Amsterdam, maar natuurlijk zijn er veel meer plaatsen in Nederland waar mensen de idealen van BIJ1 delen. In enkele steden wordt al druk nagedacht over het opzetten van een lokale afdeling en hier en daar is er zelfs al een serieuze organisatie op poten gezet. Dit zijn geweldige ontwikkelingen en we hopen dat we onze partij samen kunnen uitbouwen tot een groot netwerk van levendige, enthousiaste afdelingen door het hele land.

Ben je ook enthousiast om samen met anderen een lokale afdeling van BIJ1 op te zetten, maar weet je nog niet zo goed waar en hoe te beginnen? Laten we samen kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Binnenkort, na de verkiezingen, organiseren we daarom Lokaal BIJ1: een dag voor mensen die graag actief willen bijdragen aan het opzetten en uitbouwen van onze partij, én voor mensen die hier al druk mee bezig zijn en graag advies willen geven en tips uitwisselen. Het wordt een dag waarop we BIJ1 komen om elkaar te helpen en van elkaar te leren.

Mocht je geïnteresseerd in deelname aan deze dag, stuur dan een e-mail naar martijn@bij1.org. Informatie over de datum en de plaats van Lokaal BIJ1 volgen nog, want we proberen rekening te houden met het aantal aanmeldingen en waar iedereen vandaan komt.

Bedankt en hopelijk tot ziens!

BIJ1-kleurenbalk