Help BIJ1 de Kamer in!

We gaan ervoor. De campagne van 2020 is van start. Bij de volgende landelijke verkiezingen gaan we de Tweede Kamer in komen. Help jij onze campagne tot een succes te maken?

Het begin is er: bij de vorige donatie actie eind 2019 hebben we 5000 euro binnengekregen. Hiermee hebben we de campagne een kickstart kunnen geven.

Nu is het tijd om door te stomen. We willen in totaal minimaal 33.000 euro verzamelen. Dit geld hebben we nodig voor campagnemateriaal zoals flyers en stickers, campagne evenementen en optredens, online advertenties en ga zo maar door. Met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken met de kernboodschap van BIJ1 en het belang van BIJ1 in de Tweede Kamer. En meerdere zetels te behalen!

Om mee te mogen doen aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 moeten we als partij 12.000 euro instapgeld betalen.

Helpen jullie mee het instapgeld bij elkaar te krijgen? De eerste stap naar de 33.000 euro. Investeer in een gelijkwaardige en rechtvaardige toekomst, elke bijdrage is meer dan welkom. Wie krap bij kas zit hoeft zich geen zorgen te maken je kan ook op andere manieren investeren! Word lid, maak een ander lid, help mee en deel onze berichten.

Wil je rechtstreeks doneren via onze bankrekening? Dat kan op IBAN: NL91 TRIO 0788 7618 54 Op naam van BIJ1 onder vermelding van 'donatie'.

Uitklappen
5
10
25
BIJ1-kleurenbalk